Waarom digitale tijdschriften papier niet vervangen

Telkens meer magazines verdwijnen en vinden een nieuw leven online.
Jammer, want een papieren magazine geeft gevoel en beleving en is een stuk minder vluchtig dan het internet. Papier geeft ruimte voor verbeelding die het internet nooit kan bieden.
Een magazine blijft op de tafel liggen, wordt nog eens doorgelezen en de lezers gaan er lekker voor zitten.
Schrap papier dus zeker niet uit uw marketingmix en kijk eens wat MF Media voor u kan betekenen.
Lees hier ook het artikel met als titel ‘Waarom digitale tijdschriften papier niet vervangen’. (bron)

In opdracht van de Gemeente Utrecht gaf MF Media een themanummer uit over de Romeinense roots in Leidsche Rijn.

Magazine Romeinse editieMagazine Limes in Leidsche Rijn

1 Comment

 1. Jeremy de Bruin
  March 22, 2017

  Beste Fleur,
  Met veel plezier lees ik altijd het magazine Nieuw Utrecht. Zelf ben ik woonachtig in de Meern en werk ik in Vleuterweide bij Abrona op de Cultuurcampus. Er komen veel interessante artikelen voorbij in het magazine .
  Zoals gezegd ben ik werkzaam bij Abrona. Dit is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Op dagbestedingslocatie Cultuurcampus komen dagelijks ongeveer 80 clienten verdeeld over 10 groepen. We hebben er hele diverse groepen; ouderengroep, productiegroep, kunstatteliers, serviceteam en belevingsgerichte groepen.
  Op het moment zijn we veel bezig met maatschappelijke particpatie en activiteiten in de wijk. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden op het winkelcentrum, pakketjes van DHL bij de winkeliers langsbrengen, een breicafe met buurtbewoners etc.
  We zoeken veel contact met wijkbewoners voor sociale integratie. Dit levert veel op voor onze clienten maar ook voor de wijkbewoners is dit vaak een waardevolle ervaring. We staan ook erg open voor mensen die zelf ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken, iedereen is welkom en het liefst doen we nog veel meer samen met buurtbewoners of vrijwilligers.
  Het lijkt ons erg leuk als wij met Abrona Cultuurcampus meer bekendheid krijgen in de regio. Het zou super zijn als wij ook een keer in het magazine komen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt.
  met vriendelijke groet,
  Jeremy de Bruin

  Reply

Leave a Reply